Urgentní nábor do FBY !!
Odesláno 24 červenec 2015 - 11:47
- AntiKeDeOfficial, SoulEater, Kuba and 1 dalšímu se toto líbí
Odesláno 24 červenec 2015 - 03:40
Moje přezdívka je BenchedTree a server CZ2
2. Kdo Jsi ?
Doopravdy jse jmenuji Nik Furi a jsem ředitelem proti zločinecké agentury S.H.Y.E.L.T.
3. Jaký je tvůj plán, jak vyřešit problém s Thulkem ?
No plán... mám v povaze improvizovat ale když to chcete vědět předem

4. Proč jsi lepší než ostatní hrdinové ?
Proč jsem lepší než ostatní hrdinové ? No to asi proto že jsem superhrdina

5. Proč by měla FBY vybrat na takto důležitou misi zrovna tebe ?
Vlastním hodně hodně jaderných zbraní no pak jsem taky SUPERhrdina, mám vždy volné místo ve světové vládě

6. Jaké jsou tvé speciální síly ?
Speciální sily no těch je hodně třeba spát ve stoje, vařit pod vodou a levitovat s GFC balíkem kuřat

7. Můžeš se ubránit Thulkovi ? Jak ?
No můzu ho zastřelit (ale to neni moc superhrdinské chování

8. Použí svoji kreativitu.
Tak to vám můžu nakreslit domeček z vody nebo třeba duhovou limonádu, svět kde by byl mír

(vím že jsem několikrát použil spojku A ale bez toho je to těžké napsat :/ ) !Kdo mi dá like dostane lizátko!
- Tereza, AntiKeDeOfficial, SoulEater and 1 dalšímu se toto líbí
Odesláno 24 červenec 2015 - 06:03
Takže Ahoj.
1)Jak se jmenuješ a jaký server hraješ?
Hraji na CZ1 pod Krycím jménem Falenek.
2)Kdo jsi?
Doopravdy jsem prodavač komiksů co ve dne prodává komiksy a po nocích chrání celý svět. Celým jménem Alfons von Vyšlápljsemto.
3)Jaký je tvůj plán a jak to vyřešit s Thulkem?
Takže mám hned několik plánů v rukávu.
Plán č. 1) najdu ty vědce a nechám se taky "píchnout injekci" na blbost abych se Thulkovy vyrovnal sílou.
Plán č.2) najít ho zazpívat mu ukolébavku abych ho uspal a uklidnil.
Plán č.3)Odvést ho na Saharu ať si tam ničí písek
4)Proč jsi lepší než ostatní hrdinové?
Počkat? Já jsem lepší než ostatní hrdinové ? Mno tak po pravdě určitě dokážu splnit misi ohledně Thulka na 1000% a jelikož jsem ten nejvíce ale doopravdy nejvíce Elegantí hrdina pod sluncem. (Vím samochvála smrdí
)
5)Proč by měla FBY vybrat tebe na takto důležitou misi?
Jelikož každý den se o mých hrdinských činech můžete dočíst v novinách "Hero Magazín" a místním "Kecálkovým týdeníku"
+ dokážu splnit jakoukoliv i nemožnou misi co mi dáte za ůkol.A ůplně grátis
6)Jaké jsou tvoje speciálné síly?
Takže Je jich hned několik Rentgenový Zrak,Super pružnost,Občas dokážu být neviditelný a měnit skupenství. (Na Kapalné atd..)
+ mi v boji pomáhá můj věrný pomocník Ledový Medvídek který se každý den neohroženě pouští do bitev proti zločinům.
7)Můžeš se ubránit Thulkovy? A Jak?
Jasně , že můžu pokusím se najít jeho slabé místa a paralizovat ho pomocí nich nebo na něj naházet všecky jaderné zbraně co jsou na zeměkouli.A nebo ho můžu zavřít do podvodní Vodnatýdy kde by ho dal do nejhlubší vodní propasti na světě dokud by se neuklidnil.A poslední možnost ,že bych ho vystřelil do vesmíru.
8)Použij svojí Kreativitu.
Takže vám můžu vypěstovat Růžového jednorožce pak stádo trpaslíků a pár pohádkových draků co Budou Chrlit gumový medvídky.
Tak todle je moje odpověd na vaší žádost do FBY.
Snad se to bude líbit s pozdravem.
Alfons von Superhrdina alias Falenek.
- Tereza, AntiKeDeOfficial, SannyWeak and 1 dalšímu se toto líbí
Můžeš slyšet můj smích, protože tvý triky jsou zlý
Mladej Floutek, pořád leští proutek, na bradě mlíko,
Podávám ubrousek chtěl by něco zkoušet
Jarda Fousek a jeho kousek, jsi král friendzonu vole.
Odesláno 24 červenec 2015 - 07:20

- Tereza, RybkaZlata, Proster a 7 dalším se toto líbí
Odesláno 25 červenec 2015 - 10:03
Řekni nám tvoji přezdívku (nick) a server!
Moje přezdívka je sphkuba a hraji na obou českých serverech.
Kdo jsi?
Jsem člověk a hrdina, který zachraňuje své město před Yoyodinským gangem a jím uplacenými úředníky.
Jaký je tvůj plán, jak vyřešit problém s Thulkem?
1.Vylepšit intuici a zručnost našeho týmu, Thulkovi se díky experimentu zvýšila pouze síla,která však není zdaleka tak důležitá jako zručnost a intuice, jež se Thulkovi zmenšila jeho demencí.
2.Vyhlásit týmový boj týmu FBY proti gangu, ve kterém je pouze Thulk.
3.Objednat v Herolandu zásobu levných donutů za které nakoupí FBY vrhací melouny.
4.Hodit na něj přehrávač s přísavkami na kterém je na plné pecky puštěno CD Edy a Šaška
5.Poslat před soud vědce za zdementnění Thulka.
Proč jsi lepší než ostatní hrdinové?
1.Vlastním nejlepšího pomocníka na světě jménem Kokomil.
2.Na mé straně stojí i Chuck Norris ve své HeroZero podobě.
3.Protože sedí bagr na stromě a plete kakao s máslem a sýrem.
Proč by měla FBY vybrat tebe na takto důležitou misi?
Protože mám kromě schopností z minulé otázky také kontakty s dodavatelem donutů pro členy FBY .A policajti jak je známo zbožňují donuty.Navíc už jsem mnohokrát zachránil moje rodné Hubertovo údolí před zvonkovými vandaly a dětmi kterým rodiče koupili neomezené minuty.
Jaké jsou tvé speciální síly?
Falozpěv, síla 2.brady
Můžeš se ubránit Thulkovi? Jak?
Mám sebeobrannou tyč s přehrávačem mojich starých let´s playů na meinraft. Thulk ohluchne z šumění zvuku a z obrazu mu zhranatí mozek.
Použij svou kreativitu!
Složím báseň z které se Thulkova demence znásobí. Hulk bude mít IQ 1 a nebude absolutně vědět co mi má udělat. Poté ho posledním melounem pošlu do pekla.
Tohle je má žádost o účast na misi záchrany světa. Pokud mě nevezmete, svět bude navždy zdemolován Thulkem a to přeci nechcete. S pozdravem Sphkuba a jeho pomocník Kokomil.
- Tereza, AntiKeDeOfficial, sphkuba a 2 dalším se toto líbí
Hrdina
Odesláno 27 červenec 2015 - 12:33

- Tereza, AntiKeDeOfficial, Quentin a 2 dalším se toto líbí
Klikni to se mi líbí
Mám nejlepší Tým na CZ2 Avangers123
Odesláno 29 červenec 2015 - 12:15
1)Řekni nám tvoji přezdívku a server!
Cherokeee, CZ2
2) Kdo jsi ?
Nastávající matka, bojovinice se zločinem, špínou a zvednutým prkénkem u záchoda. Zástánkyně dobra, spravedlnosti a špenátu.
3) Jaký je tvůj plán a jak to chceš vyřešit s Thulkem
Jako správná superhrdinka a matka vím, že každý zločinec má stejnou slabinu, svojí mámu. Ano, slyšíte dobře, nejlepší lék na zklidnění vztekajícího se Thulka, dělajícího kolem sebe paseku, je jeho máma. Proto jí zkontaktuji a objasním jí situaci, vím, že okamžitě zakročí, ostatně, jsme ve stejném Baby klubu pro matky ratolestí, jež dělají nadpřirozený super nepořádek. Pak už si jen vychutnám koktejl a budu sledovat jak se z Thulka stává beránek a všechny škody hezky uklízí.
4) Proč jsi lepší než ostatní hrdinové ?
Nejsem všeobecně lepší než ostatní super hrdinové, jsem chytrá a praktická, krizové situace umím řešit rychle, mám kontakt na Thulkovu mámu a proto jsem lepší konkrétně pro tuto misi
5) Proč by mela FBY vybrat tebe na takto důležitou misi ?
Protože jinak zkontaktuji i vaše matky!
6) Jaké jsou tvoje specialní síly?
Dudlíky proklatě nízko u pasu, kojící podprsenka a gel na bradavky. No…a taky ten mozek.
7) Můžeš se ubránit Thulkovy ? a jak ?
Jistě, že můžu, copak je to za otázku, v nejhorším použiji tatkický únikový plán alá, mléko na podlaze, jehož podrobnosti ráda sdělím osobně. Chápejte, je to můj patent, musím si dávat pozor, čte to spousta lidíJ
8) Použíj svoji kreativitu
Kreativita došla, ale vydržte skočím pro ní do obchodu, jsem tu hned vzzzznnnnn.
- AntiKeDeOfficial, Quentin, SoulEater a 4 dalším se toto líbí
Odesláno 31 červenec 2015 - 11:50
Já jsem hasič a mým cílem je porazit zlo náhodou Thulk!
To, co mám na mysli, je, aby Thulk burger s mým ohněm, dal poslat ho do FBY a později v katapsixi dokud nenajdeme protijed?)
Jsem nejsilnější a nejchytřejší, ani mohu přijít o žádnou misi zatím pro to mě měli dostat!
Jsem hořící nebezpečí mým nepřátelům, které létají táboráky a grilování dělat všechno, taky se mi líbí nebezpečné mise.
Se svými zbraněmi a ohněm jsem ho může porazit Thulk !!!
ElGreco CZ2
Odesláno 02 srpen 2015 - 07:54
2.Som superhrdina zo samého vrcholu Yoyoidnu
3.Zaniest thulka do stredu zeme aby tam zhorel alebo ho vystreliť do slnka
4.Som rýchli a mám plno schopnosti
5.Lebo mám armádu yoyoludí a yoyoatomovky
6.Som rýchli,silný,múdry a rozumný
7.Dám na seba celí set sampionskej ligy a zlepšim ho ďalších 50 000krát

8.Nakreslim vám futbal ale namiesto lopty tam nakreslim atomovku ktorá vybuchne a celé futbalové ihrisko vybuchne tiež
- domass77, Vergis, Custom1 and 1 dalšímu se toto líbí
Odesláno 02 srpen 2015 - 06:47
Tajná zpráva úřadu FBY
označení alfa kód rudá
Subject - Atos
Místo výskytu - CZ 1 , CZ 2
Původ subjectu - bytost Atos , je s velkou pravděpodobností jedním z vládců vesmíru X Informace o vesmíru X spadají pod utajení alfa ultramarín a nemohu být uvedeny v této zprávě
Plán operace - vzhledem k zjištění že bytost Thulk je nezranitelná a kontinuálně ukotvená není frontální útok doporučován . Navíc použití zbraní hromadného ničení by vedlo k nezvratnému poškození ekosystému planety navrhuje Atos jiné řešení . Atos navrhne hypermegapekárnu , kde bude upečen megahyperdonut . Poté Atos naláká Thulka do blízkosti této megahyperlaskominy . Thulk nebude schopen odolat vábení této megahyperlaskominy a pokusí se jí pozřít . Jeho organizmus nebude schopen zpracovat neskutečné množství glukózy a upadne do katatonického šoku .
Časem se samotný Thulk promění působením slaďoulinké náplně v donut , a bude použit k nakrmení hladových krků třetího světa .
Zdůvodnění využití bytosti Atos - bytosti vesmíru X jsou vysoce nadřazeny všem ostatním bytostem celého univerza
Vzhledem k výše uvedenému je Atos jedinou spolehlivou možností jak se vypořádat s entitou Thulk bez vedlejších ztrát nemůže FBY doporučit jinou alternativu
Specifikace zvláštních schopností bytosti Atos - bytosti vesmíru X dokáží silou vůle měnit realitu jiných vesmírů . Využití těchto schopností ale přináší velké riziko , protože může nezvratně poškodit předivo vesmíru .
Proto bytosti vesmíru X raděj užívají svou nadřazenou inteligenci jako zbraň , nežli svou moc . Dále Atos využívá metamorfického tvora , kterému říká pomocník . Ten dokáže napodobovat vzhled spousty tvorů a věcí a ovládá širokou škálu dovedností .
Bytosti vesmíru X jsou srukturálně nadřazeny bytostem ostatních vesmírů , proto jimi nemohou být poškozeny . No při přímém kontaktu s Thulkem by mohlo dojít k znečištění cool oblečku bytosti Atos , proto se v plánu mise s přímím kontaktem nepočítá .
Tento záznam bude po přečtení této zprávy zlikvidován .
Vzdalte se prosím o svého záznamového zařízení na minimální vdálenost 5 metrů a vyčkejte na explozi
- Tereza, AntiKeDeOfficial, SoulEater a 17 dalším se toto líbí
Odesláno 03 srpen 2015 - 05:54

- Tereza, AntiKeDeOfficial, Quentin a 14 dalším se toto líbí
Odesláno 05 srpen 2015 - 11:17
- Atos, kawok, lstefek a 6 dalším se toto líbí
Glory Glogy Manchester UNITED !
Odesláno 06 srpen 2015 - 07:53
- Řekni nám tvoji přezdívku (nick) a server!
Vergis, CZ2
Kdo jsi?
Jsem bojovník proti zločinu za všech okolnosti, Vůdce little monsters nejlepšího týmu na CZ2
Nechci vám do toho kecat ale zkusil bych ho zabit Jednoduchá eliminace
Vy to nevite ? tak to se divim. Neni potřebné každý ví proč jsem lepší jak ostatní
Ona mě ještě nevybrala ? tak to se divim. Měl jsem za to že jsem ve schránce měl už pozvánku.
To víš že jo!! Já ti je řeknu a vy pak proti mě použijete nějakou slabinu. Zamítá se.
Jistěže se ubráním. A jak ? to se nechte překvapit stačí když se pak přijdete podívat jak sním zatočím.
Použij Tvoji kreativitu!
Kreativitu ? to je nějaká speciální zbraň ? tu totiž ještě nemam ... Teda já jsem kecka vlastně mam je samozřejmost že mam tu krevetu jedna mi plave doma v akvárku
- SoulEater, Atos, kawok a 10 dalším se toto líbí
Odesláno 06 srpen 2015 - 06:48
- Řekni nám tvoji přezdívku (nick) a server!
yuri9boyka a výskyt jak CZ1 tak CZ2
no nechci se chvástat, ale já plán nepotřebuji-prostě mě na něj pusť te a já to vyřídím jednou pro vždy
protože jsem byl proto stvořen, a já jediný Vám můžu pomoci :-)
protože velmi brzy přijdou na to, že já jsem ta správná a jediná volba-jiná možnost prostě není
já žádné nepotřebuji-prostě se mu postavím jako muž proti muži-jako na divokém západě, bude mít strach už jen z mého pohledu z kterého tuhne krev v žilách
prostě půjdu hned na věc :-) dostane ránu a vrátí se s botama od sněhu a banánem v ruce
Použij Tvoji kreativitu!
nene tu nepotřebuji na někoho jako je on nepotřebuji ukazovat všechny svoje trumfy :-)
po přečtení tenhle důležitý spis zmizí jako pára nad hrncem
- Atos, lstefek, TheVladaa a 10 dalším se toto líbí
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních