Zdravím,
Nick: Saary
Server: cz 1
Čas strávený ve hře: 2 roky, denně tak 7 hodin
Navýšení úrovní některých místností v úkrytu se nelíbí více hráčům, někteří hru už díky tomu opouštějí nebo hrají málo, ale budu mluvit za sebe.
Za tu dobu co hraju vím, jak je náročné úkryt vybudovat, a to i pokud má hráč oba pracovní roboty, což teprve pro toho, kdo má jen jednoho. Byla jsem ráda, že už mám některé mistnosti téměř na max a ejhle, k některým se přidalo dalších 10 a někde dokonce 30 úrovní. Řekla jsem si, že toto opravdu jen tak nevylepším.
V úkrytu je co dělat neustále a neviděla jsem hráče, který by měl už předtím úkryt zcela hotov. Navíc se stále přidávají nová místa, tudíž se budou přidávat zase další místnosti. Takže nevidím důvod, proč by měli mít místnosti takové vysoké úrovně.
Píšu za sebe, ano, já už přeci jen mám úkryt vystavěný, respektive všechny místnosti, ale úroveň u nich mi tak či tak potrvá ještě celkem dost dlouho. Je klidně možné, že než dostavím, přestanu třeba hrát.
Občas mi přijde, že vývojáři se zaměřují na hráče s vyššími levely, protože hráč, který začne hrát dnes a uvidí úkryt a úrovně místností, tak asi spadne na zadek a vrátí se k PlayStationu.

Ve hře je spousta práce i bez úkrytu a nemyslím, že by někdo přestal hrát, protože už by neměl co na práci. Sem tam je nějaký event, který je také na dost klikání, hráči u hry tráví několik hodin, než vše stihnou a defakto pro co? Většinou pro nějakou zbytečnou jednu věc. Tím myslím hlavně hráče s vysokými levely. Mě hra baví, ale kolikrát už jsem i otrávená, protože je opravdu vše na několik hodin denně.
Proč jsem rozhodnutá to změnit? Méně je někdy více a mám dojem, že kdyby toho ve hře nebylo tolik, včetně nesmyslně dlouhého vylepšování úkrytu, tak by hráče hra bavila více.
Kupříkladu nedávno se přidala místnost Hrdinská kovárna a já z ní měla celkem radost, říkala jsem si, konečně zřejmě dobrá místnost. Jenže pak jsem se doslechla, že vylepšování na konečný level 10 nebude tak jednoduché a budu nejprve muset vylepšit ústředí úkrytu na potřebný level, abych mohla pokračovat s vylepšováním kovárny. Nevím co je na tomto pravdy doteď, každopádně tak či onak bych vše vrátila do původního stavu.
S pozdravem Saara.