Best Answer Saara , 04 prosinec 2021 - 11:37
Ahoj, u fitka máš jasný popisek, vyrábí se tam jeden bod schopnosti, který je levnější, než zakoupený. Čím vyšší máš úroveň fitka, tím méně tě bod stojí.
Go to the full post
Best Answer Saara , 04 prosinec 2021 - 11:37
Ahoj, u fitka máš jasný popisek, vyrábí se tam jeden bod schopnosti, který je levnější, než zakoupený. Čím vyšší máš úroveň fitka, tím méně tě bod stojí.
Go to the full post
Odesláno 04 prosinec 2021 - 02:38
Popisek jsem samozřejmě četl, jen mě zajímalo technické upřesnění než to postavím.
Efekt: Snižuje náklady ve fitness centru o 20% oproti nákladům na zakoupený bod schopností.
Popis - Ve fitness centru můžeš vylepšovat body schopností. Obdržíš předem náhodně vybraný bod schopností. Se zvyšující se úrovní klady ve fitness centru klesají.
Je prostě mezi získaným bodem a dalším bodem nutno čekat, jak dlouho?
Počítá se cena z aktuální ceny na bod, pro danou schopnost, nebo to je nějaký průměr.
Počitá se to potom jako koupený bod. Tedy do základních schopností nebo vylepšených schopností.
atd.
Odesláno 04 prosinec 2021 - 08:29
Popisek jsem samozřejmě četl, jen mě zajímalo technické upřesnění než to postavím.
Efekt: Snižuje náklady ve fitness centru o 20% oproti nákladům na zakoupený bod schopností.
Popis - Ve fitness centru můžeš vylepšovat body schopností. Obdržíš předem náhodně vybraný bod schopností. Se zvyšující se úrovní klady ve fitness centru klesají.
Je prostě mezi získaným bodem a dalším bodem nutno čekat, jak dlouho?
Počítá se cena z aktuální ceny na bod, pro danou schopnost, nebo to je nějaký průměr.
Počitá se to potom jako koupený bod. Tedy do základních schopností nebo vylepšených schopností.
atd.
Tak k tvým otázkám.
Q: Je prostě mezi získaným bodem a dalším bodem nutno čekat, jak dlouho?
A: Ano, je nutno čekat, podobně jako když se vyrábí modifikace, ale tady se nečeká 12 hodin, ale jen 4 hodiny. Podle mě je tam bug, když si zadáš výrobu statu, máš tam napsané, že je náhodně i čas, ale nebude to tak, když jsem si zadal vždycky výrobu statu, popisek ukazoval okolo 6 a půl hodiny, po pár protočení se čas zkracoval, až se to ustálilo na 4h. Takže 4h bude nejspíš nejkratší hodnota.
Q: Počítá se cena z aktuální ceny na bod, pro danou schopnost, nebo to je nějaký průměr.
A: Ano, počítá se z aktuální ceny, pokud ti stat stojí milion a fitko ti snižuje cenu statu o 20%, tak bys měl zaplatit jen 80% cenu, tj. 800k.
Q: Počitá se to potom jako koupený bod. Tedy do základních schopností nebo vylepšených schopností.
A: Ano, počítá se to do základních statů jako koupený stat.
---
Kdyby byly ještě nějaké nejasnosti, klidně je ujasním.
Zaostalec - CZ3 - tým NWO indispensable
- aktivně hraji ještě cz1 (Rim)
- neaktivní v důchodu: cz5 (Chrchel) a cz6 (IvebeensentfromHell)
Odesláno 07 prosinec 2021 - 11:19
Jj, perfektní odpověď. Moc děkuji.
A proč se tím zatěžovat?
Fitko zabírá 2 parcely, staví se celý den.
Takže když budu dané parcely zpřístupňovat, zabere mi to komplet 5dní nyní.
Prostě jsem byl zvědavej jak to funguje a zda stavět nyní to nebo něco jiného.
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních