Skočit na obsah


Fotka

Velikonoční akce v Hero Zero začíná!


  • Zamčené téma Téma je zamčeno
Téma nemá žádné odpovědi

#1 TheSmartest

TheSmartest

    Advanced Member

  • Moderators
  • 124 Příspěvků:
  • LocationCzech Republic
  • Server:CZ8
  • Postava:Selecta

Odesláno 11 duben 2022 - 10:47

Ahoj hrdinové,

V Humphreydale nastala velikonoční sezóna! Od 16.4.2022 do 23.4.2022 vás čeká nejen hrdinská velikonoční akce, ale také spousta velikonočních misí a 19 odpovídajících předmětů v Second Hand Shopu. Kromě toho ohlásil odporný zloděj vajec, že chce zkazit Velikonoce dětem ve městě... To samozřejmě nemůžeš dopustit, takže měj oči otevřené!

"Ve hře se během velikonočního speciálu objeví také čtyři pomocníci: Tweeny, který má speciální dovednost na 20. úrovni, lze najít v Second Hand Shopu, v krabicích s velikonočními překvapeními nebo jako odměnu od mimořádně zlého velikonočního padoucha. Malého Hopsálka, který má speciální dovednost od 10. úrovně, lze nalézt v Second Hand Shopu. Jeho bratr Dupálek, který má speciální dovednost od 30. úrovně, bude odměnou za úspěšné dokončení události ""Velikonoční zajíček v nesnázích"". Chlupatý beránek Lemmy, který má speciální dovednost od 30. úrovně, na vás spolu s hrstí koblih čeká uvnitř velikonočních cestovních krabic v obchodě s koblihami. K dispozici jsou samozřejmě také lahodné velikonoční krabice plné koblihových dobrot."

V krabicích s vybavením najdete také celkem pět elegantních kusů vybavení ve velikonočním stylu, a to ve dvou variantách.

Váš tým Hero Zero vám přeje veselé Velikonoce! Bavte se na akci!
 

easter-hz.png


S pozdravem,
tvůj Hero Zero Tým.






0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních