Zdravím je nejaká šanca že vývojári zlepšia hru na steame? hra sa pri rýchlom prekliknutí na misiu,tréningy, a tak ďalej zasekne a nereaguje (treba reštartovať) celú hru. Tak isto aj pri zvláštných úkoloch. spravím vždycky 2 úkoly a musím reštartovať.Tak isto aj pri súbojoch v úkryte alebo v lige.Robilo mi to na 2 Zariadeniach (PC steam) Čo som sa pýtal ,tak nemám iba ja taký problém ale aj ostatní.Mám na steame 2500 hodín na hero zero ale stále reštartovať hru je už na hlavu.Hrám rôzne hry na steame ale problém je iba vo vašej.Dole prikladám aj video ako to vyzerá
https://youtu.be/EFIjoCp_Yzc?t=381
Čas videa: 6:21

Odesláno 23 únor 2023 - 06:50
- Voadixgaming se toto líbí
Odesláno 23 únor 2023 - 07:44
Ahoj naprosro souhlasím toto se mi stává také a jen tak mimochodem mášpekné videa dal jsem subZdravím je nejaká šanca že vývojári zlepšia hru na steame? hra sa pri rýchlom prekliknutí na misiu,tréningy, a tak ďalej zasekne a nereaguje (treba reštartovať) celú hru. Tak isto aj pri zvláštných úkoloch. spravím vždycky 2 úkoly a musím reštartovať.Tak isto aj pri súbojoch v úkryte alebo v lige.Robilo mi to na 2 Zariadeniach (PC steam) Čo som sa pýtal ,tak nemám iba ja taký problém ale aj ostatní.Mám na steame 2500 hodín na hero zero ale stále reštartovať hru je už na hlavu.Hrám rôzne hry na steame ale problém je iba vo vašej.Dole prikladám aj video ako to vyzerá
https://youtu.be/EFIjoCp_Yzc?t=381
Čas videa: 6:21

Also tagged with one or more of these keywords: steam, hero zero, optimalizace
Hero Zero →
Názory & Návrhy →
Anketa
Nová sezóna štěstí? Vánoční event? (Sneak peek)Započal ●Podence , 22 lis 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
![]() Přes stránku a steam verzeZapočal Dada8259 , 16 říj 2020 ![]() |
|
|
|
Hero Zero →
Hero Zero Obecné →
PopisZapočal JMR , 31 srp 2017 ![]() |