Takže
Mě napadlo jestli by nemohlo za 10 zaplněních teček tréninků být deset bodů a za 20 teček 15 za atd.
Protože za den mám jen 10 budů tréninků což když mám 0/10 a dostanu jenom 5 bodů :/
Jen návrh ...
Odesláno 24 prosinec 2015 - 12:06
Takže
Mě napadlo jestli by nemohlo za 10 zaplněních teček tréninků být deset bodů a za 20 teček 15 za atd.
Protože za den mám jen 10 budů tréninků což když mám 0/10 a dostanu jenom 5 bodů :/
Jen návrh ...
Život je boj ,tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s radostí prošel
*************************************************************************************************
Nestresuj se ,když tě porazí lvl 1 je to jenom hra
************************************************************************************************
DamirCZ jedéééééé
DamirCZ - Killer God
*************************************************************************************************
DamirCZ
Odesláno 24 prosinec 2015 - 12:45
Když myslíš ?
Život je boj ,tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s radostí prošel
Nestresuj se ,když tě porazí lvl 1 je to jenom hra
************************************************************************************************
DamirCZ jedéééééé
DamirCZ - Killer God
DamirCZ
Odesláno 24 prosinec 2015 - 05:22
Myslím, že pokud se více zamyslíš nad tímto návrhem tak zjistíš, že je to více než špatný nápad hlavně pro ty hráče, kteří nejsou v top týmech a nemají žádné trofeje. Začali by totiž ztrácet na ty nejlepší 2x tak rychleji. Takže podle mě je to nesmysl. Zamykám
Hero Zero →
Tipy & Triky →
Barvy statistik / schopností 2017Započal Falenek , 02 kvě 2017 ![]() |
|
![]()
|
||
Hero Zero →
Názory & Návrhy →
Návrh - TrenkyZapočal Beny623 , 12 říj 2016 ![]() |
|
|