Útočím ve zvláštních úkolech na nějaké nepřátele a ukazuje se mi že jsou na levelu 230. Nejde mi je porazit a po hodně a hodně útocích vidím, že se jim level zvednul na 250. S těmi úrovněmi je to jen příklad, stalo se mi to už víckrát. Nevíte čím to je?

Odesláno 29 leden 2016 - 07:14
Tak to opravdu musíš na ně utočit non stop když jim zvedáš lvl (slyším to pvne že se jim zvedá lvl) a čím to je to nevím protože se mi to nestalo nikdy.
Momentálně máme 2 mista VOLNÉ v týmu (Super prasata).
Zde toho najdeš více o mne i o mém týmu.
Potřebujem dalšího dunutkáře.
Odesláno 29 leden 2016 - 08:32
ak si vsimnes tak super ma stale o nieco vyssi lvl ako mas ty sam a na 5 a 10 urovni ma super omnoho vyssi lvl ako ty sam.lvl sa zvysuje iba vtedy ak aj ty zvysujes svoj lvl takze iny problem tam nevidim.je jasne ze zvlastni ukoly budu omnoho silnejsie ako normalne misie
- Falenek se toto líbí
Odesláno 29 leden 2016 - 09:04
ak si vsimnes tak super ma stale o nieco vyssi lvl ako mas ty sam a na 5 a 10 urovni ma super omnoho vyssi lvl ako ty sam.lvl sa zvysuje iba vtedy ak aj ty zvysujes svoj lvl takze iny problem tam nevidim.je jasne ze zvlastni ukoly budu omnoho silnejsie ako normalne misie
To, že se zvedá level soupeřů ve zvláštních úkolech bych i chápal. On ale ukazoval level 230 docela dlouho a pak rovnou skočil na 250, takže žádné pomalé zvyšování po levelech. Je možné, že schopnosti se mu zvyšovali pomalu, to není vidět.
Odesláno 29 leden 2016 - 09:26
a bolo to pri jednej misii alebo si isiel na dalsiu? napriklad 4 misia ma lvl 230 ale uz 5 misia ma lvl 250 ale potom to zase spadne na 230 a az 10 misia ma potom lvl 250.
Stalo se mi to tak, že jsem dělal pořád jednu a nemohl jsem ho porazit a naráz jsem viděl, že místo levelu 230 má level 250. Nebylo to poprvé, tak se na to teď zkusím zaměřit.
Odesláno 29 leden 2016 - 09:44
Můj pokus u jiného zvláštního úkolu.
Útok nevyšel a level se zvednul
Možná se opravdu zvyšuje level v závislosti na mém levelu, ale to by mi nedávalo smysl, že v době, kdy se zvednul ten z 230 na 250 jsem byl furt na jedné úrovni
Odesláno 29 leden 2016 - 10:28
hmmm? to je naozaj zvlastne teraz som to skusil u seba a lvl sa nezmenil dokonca aj odmena ostala rovnaka...posli report na podporu ak ta mozem poprosit oni sa nato pozru urcite.dakujeme za nahlasenie tejto nezvyčajnosti
posláno na podporu...
- Tereza se toto líbí
Odesláno 29 leden 2016 - 01:45
Tak 5 a 10 "Boss" ve speciálním úkolu je vždy speciální proto jsou třeba o 25 lvl vyšší než ty proto se na 5 & 10 dají získat "setovky" a věci do +
P.s logicky když máš vyšší lvl nepřitele padne ti lepší předmět
Příspěvek upravil Falenek: 29 leden 2016 - 01:47
- Kulatec se toto líbí
Můžeš slyšet můj smích, protože tvý triky jsou zlý
Mladej Floutek, pořád leští proutek, na bradě mlíko,
Podávám ubrousek chtěl by něco zkoušet
Jarda Fousek a jeho kousek, jsi král friendzonu vole.
Also tagged with one or more of these keywords: zvláštní úkol
Hero Zero →
Otázky a problémy →
Problém se zvláštními úkoly.Započal Smurf , 23 říj 2022 ![]() |
|
|
||
Hero Zero →
Názory & Návrhy →
multitasking návrhZapočal sphkuba , 29 pro 2015 ![]() |
|
|