Skočit na obsah


Fotka

Nahlásit chybu v překladu #3


  • Please log in to reply
13 odpovědí na toto téma

#1 Oiburk

Oiburk

    V důchodu

  • Supervisor
  • 587 Příspěvků:
  • Server:CZ1
  • Postava:Oiburk

Odesláno 10 květen 2016 - 08:38

Zde můžete nahlásit chyby v překladu které jsou ve hře.  ;)



#2 Five"s

Five"s

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 364 Příspěvků:
  • LocationYokio
  • Server:CZ2

Odesláno 23 květen 2016 - 12:47

http://prntscr.com/b7ez16

fACTWrK.png


#3 Oiburk

Oiburk

    V důchodu

  • Supervisor
  • 587 Příspěvků:
  • Server:CZ1
  • Postava:Oiburk

Odesláno 03 červen 2016 - 07:47

Přehled pro tým co je potřeba opravit

 

 

  • Text u schopnosti " Takhle ne " je chybný, správný text má být  " Máš 45% čanci že zaútočíš ještě jednou, pokud udělíš soupeři kritický úder. Může nastat pouze jednou v průběhu boje "https://ctrlv.cz/sho.../06/03/rNC3.png

 

  • Všechny 4 taktiky ( Pevnost, Pevnost s příchutí ovoce) označené červeně jsou chybně přeložené. Pokud tým zvolí onu taktiku, do boje nastupují prvně hráči podle nejvyšší úrovně, nikoliv podle nejvyšší hodnoty věhlasu. Správně - " Hrdinové s nejvyšší úrovní nastupují do boje jako první " . - http://i.imgur.com/8ChLo4x.jpg

 

 

 

 

  • Mužským postavám se v historii týmových bojů ukazuje "prohral jsi " s dvěma L na konci slova - http://imgur.com/JkRzxgR

Příspěvek upravil Oiburk: 03 červen 2016 - 07:49


#4 Fabianek

Fabianek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 Příspěvků:
  • LocationDomov
  • Server:CZ2
  • Postava:Fabianek
  • Tým:Donut Family

Odesláno 17 červenec 2016 - 06:13

http://prntscr.com/bu1iby



#5 Five"s

Five"s

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 364 Příspěvků:
  • LocationYokio
  • Server:CZ2

Odesláno 18 červenec 2016 - 02:54

Co je na tom chybného ?


fACTWrK.png


#6 Fabianek

Fabianek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 Příspěvků:
  • LocationDomov
  • Server:CZ2
  • Postava:Fabianek
  • Tým:Donut Family

Odesláno 24 červenec 2016 - 08:45

Co je na tom chybného ?

Je tam spojeně tu přece znám.. takže tam je tupřeceznám!


Příspěvek upravil Fabianek: 24 červenec 2016 - 08:45


#7 Jack7904

Jack7904

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 Příspěvků:
  • Server:CZ2
  • Postava:Jack7904,LeHni-CZ3
  • Tým:Blue lightning- CZ3

Odesláno 22 listopad 2016 - 04:15

http://prntscr.com/dag2zd - je tam 2x stejná věta :)


LeHni , Jack7904

 

TÝM- Blue lightning (CZ3),Chuligáni(CZ2) 

LVL.- 57 (CZ3),274(CZ2)

SVĚT-CZ3,CZ2

 

Kdo chce baterky,nechť si pošle žádost :-)

 

 

 

                                    

 

 


#8 Jack7904

Jack7904

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 Příspěvků:
  • Server:CZ2
  • Postava:Jack7904,LeHni-CZ3
  • Tým:Blue lightning- CZ3

Odesláno 27 prosinec 2016 - 10:41

Nevím jestli to patří do tohoto tématu :) ale chaba tam je :)

 

http://prntscr.com/doe718


LeHni , Jack7904

 

TÝM- Blue lightning (CZ3),Chuligáni(CZ2) 

LVL.- 57 (CZ3),274(CZ2)

SVĚT-CZ3,CZ2

 

Kdo chce baterky,nechť si pošle žádost :-)

 

 

 

                                    

 

 


#9 hullk1

hullk1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 Příspěvků:
  • Server:CZ2

Odesláno 09 květen 2017 - 06:54

Posta je spatne udelana predtim bilo lepsi



#10 Jack7904

Jack7904

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 Příspěvků:
  • Server:CZ2
  • Postava:Jack7904,LeHni-CZ3
  • Tým:Blue lightning- CZ3

Odesláno 04 červen 2017 - 12:23

http://prntscr.com/ffqfuc


  • Proster se toto líbí

LeHni , Jack7904

 

TÝM- Blue lightning (CZ3),Chuligáni(CZ2) 

LVL.- 57 (CZ3),274(CZ2)

SVĚT-CZ3,CZ2

 

Kdo chce baterky,nechť si pošle žádost :-)

 

 

 

                                    

 

 


#11 DominikHornak1

DominikHornak1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 Příspěvků:
  • Server:CZ1
  • Postava:DominikHornak1
  • Tým:KINGS SHADOW

Odesláno 04 červenec 2017 - 01:34

hulk1 nesuhlasim posta je teraz ovela lepsia



#12 hullk1

hullk1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 Příspěvků:
  • Server:CZ2

Odesláno 27 červenec 2017 - 07:21

ok



#13 elpetr111

elpetr111

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 Příspěvků:
  • Server:CZ2
  • Postava:elpetr111

Odesláno 28 červenec 2017 - 12:57

Popis u strojovny je zavádějící a špatní.

 

Strojovna funguje na dvě místnosti.(na jednu zleva a na druhou zprava).

Na každou místnost se dá použít jen jedna strojovna.

 

http://forum.cz.hero...ovna/?p=13460


Příspěvek upravil elpetr111: 28 červenec 2017 - 01:03


#14 Kika07

Kika07

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 Příspěvků:
  • Server:CZ2
  • Postava:Kika07
  • Tým:No Fear

Odesláno 02 květen 2018 - 10:49

Na kartě týmu při najetí na ikonu HeroConu je v jedné větě 2x slovo "nestačí": "To bohužel nestačí na umístění v žebříčku nestačí."

 

https://prnt.sc/jcpnd0






0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních