Ahoj zahradnice, mě nezajímá tvoje ovoce , ale hra , aby fungovala kompletně, tak , jak má a když z podpory a odsud nikdo s tím nic nedělá, tak tu prosím nepiš ty hemzdy, děkuji.
Ji ignoruj a mas klid
Odesláno 13 září 2020 - 11:35
Ahoj zahradnice, mě nezajímá tvoje ovoce , ale hra , aby fungovala kompletně, tak , jak má a když z podpory a odsud nikdo s tím nic nedělá, tak tu prosím nepiš ty hemzdy, děkuji.
Ji ignoruj a mas klid
Hello Aktivní Germany server. NeprovdanaM z cz4 zaměnuje lidi
sem zpet a jsem rad.
Odesláno 13 září 2020 - 09:47
Odesláno 14 září 2020 - 04:41
Pro zahradnici jménem tučné Pako,jestli tu chceš urážet a navážet se do normálních lidí,tak by jsi měla opustit tento chat a všem uděláš velkou radost.Jestli tě doma oslovují Pako,tak to tu nemusíš ventilovat,nikoho to nezajímá.Tady se snažíme řešit nějaký problém ze hry,který stále trvá,pokud jsi si nevšimla.
Odesláno 14 září 2020 - 06:32
Pro zahradnici jménem tučné Pako,jestli tu chceš urážet a navážet se do normálních lidí,tak by jsi měla opustit tento chat a všem uděláš velkou radost.Jestli tě doma oslovují Pako,tak to tu nemusíš ventilovat,nikoho to nezajímá.Tady se snažíme řešit nějaký problém ze hry,který stále trvá,pokud jsi si nevšimla.
Hello Aktivní Germany server. NeprovdanaM z cz4 zaměnuje lidi
sem zpet a jsem rad.
Odesláno 18 září 2020 - 06:39
Tak, a android už je taky bez reklam. Bravo.
Maximální pozdravy do chráněné dílny
Odesláno 18 září 2020 - 06:41
Příspěvek upravil Saara: 18 září 2020 - 06:48
Odesláno 19 září 2020 - 02:18
asi poznal,že to nemá cenu..
včera nejela celý den, některým zmizla už o den dříve.. on by to nebyl takový problém, kdyby z té ligy konečně odstranili hráče z týmu a ty, kteří mají o 2000 bodů méně a útok na ně je za 0!
Odesláno 19 září 2020 - 02:35
To je moc hezký, mám 18 útoků a body do ligy mi daly jen 2. Slovy DVA.
Odesláno 19 září 2020 - 02:47
Ano, samozřejmě že mi jde o odměnu a umístění. Ještě včera ráno jsem byl druhý.
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních